Αρχική
 
Ησαΐας 41:10
μη φοβού· διότι εγώ είμαι μετά σού· μη τρόμαζε· διότι εγώ είμαι ο Θεός σου· σε ενίσχυσα· μάλιστα σε εβοήθησα· μάλιστα σε υπερησπίσθην διά της δεξιάς της δικαιοσύνης μου.
 
 
 
   
Δε, 25 Μαι 2020  
 
 
Ράδιο Χριστιανισμός
Εφημερίδα Χριστιανισμός
WordOfGod.TV
Δωρεάν Καινή Διαθήκη
 
 
Ιστοσελίδες Εκκλησιών
 
 
 
Πρόσβαση
  ΕκτύπωσηΕκτύπωση   Αποστολή με eMailΑποστολή με eMail

Διεύθυνση:

Λ. Πετρουπόλεως & Αγ. Γεωργίου 1, Ίλιον

Τηλέφωνο:

210 - 2619067 

Χάρτης
Με το Αυτοκίνητο

Από Κέντρο:

Ακολουθώντας την Οδό Λιοσίων, με κατεύθυνση προς Αγίους Αναργύρους στο τέλος της στρίβεται αριστερά προς τις Τρεις Γέφυρες, κατευθύνεστε όλο ευθεία ώσπου συναντάτε την πλατεία των Αγίων Αναργύρων. Στη διχάλα της πλατείας πηγαίνετε αριστερά και στο πρώτο δρόμο με φανάρι την οδό Ιλίου στρίβετε αριστερά. Έπειτα κατευθύνεστε ευθεία όπως πηγαίνει ο δρόμος και μετά τη διασταύρωση στη οποία θα συναντήσετε τα GOODYS συνεχίζετε ευθεία και μετά από δύο στενά στρίβετε αριστερά είναι η οδός Αγίου Γεωργίου.

Από Πειραιά:

Ακολουθώντας την Λ. Θηβών, με κατεύθυνση προς Ίλιον, προσπερνάτε τα φανάρια που βρίσκονται στον Λακιώτη και στα επόμενα φανάρια που συναντάτε στα 200m στη διχάλα που κάνει ο δρόμος στρίβετε αριστερά στη Λ. Πετρουπόλεως, μετά από δύο στενά στρίβετε αριστερά όπου είναι η οδός Αγίου Γεωργίου.

Με το Μετρό / Ηλεκτρικό

Παίρνοντας το ΜΕΤΡΟ,

θα κατέβετε στο σταθμό του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι, από όπου στη συνέχεια θα πέρετε το λεωφορείο της γραμμής του ΟΑΣΑ 700, θα κατέβετε στη στάση ΣΙΔΕΡΗ, η πρώτη στάση στη Λ. Πετρουπόλεως όπου απέναντι βρίσκεται η οδός Αγίου Γεωργίου.

Παίρνοντας τον ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ,

μπορείτε να πληροφορηθείτε πως μπορείτε να φτάσετε στον σταθμό ΑΤΤΙΚΗ από όπου μπορείτε να πάρετε τα λεωφορεία της γραμμής του ΟΑΣΑ, Α11 και Β11.

Με το Λεωφορείο

Μπορείτε να πάρετε τα λεωφορεία της γραμμής του ΟΑΣΑ Α11 και Β11 από την αφετηρία η οποία βρίσκεται στην πλατεία Βάθη στην Αθήνα και να κατέβετε στη στάση ΣΙΔΕΡΗ η πρώτη στάση στη Λ. Πετρουπόλεως όπου απέναντι βρίσκεται η οδός Αγίου Γεωργίου. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιείστε από τον Πειραιά το λεωφορείο 703 και να κατέβετε στη στάση Φιστικιές απέναντι από τον Λακιώτη.

 
©copyright 2007 ilion-church.gr