Αρχική
 
Πέτρου Α' 3:13
Και τις θέλει σας κακοποιήσει, εάν γείνητε μιμηταί του αγαθού;
 
 
 
   
Δε, 25 Μαι 2020  
 
 
Ράδιο Χριστιανισμός
Εφημερίδα Χριστιανισμός
WordOfGod.TV
Δωρεάν Καινή Διαθήκη
 
 
Ιστοσελίδες Εκκλησιών
 
 
 
ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  ΕκτύπωσηΕκτύπωση   Αποστολή με eMailΑποστολή με eMail

       Γεννήθηκα στις 29 Δεκεμβρίου του 1971 στην Αθήνα. Οι γονείς μου μας μεγάλωσαν, εμένα και τα δύο μου αδέρφια, με το φόβο του Θεού αλλά χωρίς επίγνωση. Η μητέρα μου μας πήγαινε συχνά στην ορθόδοξη εκκλησία και προσπαθούσε να μας διδάξει τα πράγματα του Θεού. Όμως μεγαλώνοντας και αφού τελείωνα το σχολείο και το ωδείο μου (σπούδαζα πιάνο), κέρδιζε την καρδία μου όλο και πιο πολύ ο κόσμος. Έπαιζα αρμόνιο και τραγουδούσα σε γκρουπ, στο σχολείο, μετά σε συναυλίες, όπως ήταν το ρεύμα της εποχής, και αργότερα έπαιζα και τραγουδούσα σε πιάνο μπαρ και μαγαζιά εντός και εκτός Αθηνών ως επαγγελματίας. Σε ένα νυχτερινό μαγαζί, γνώρισα τον άντρα μου, και αυτός μουσικός, και στην πορεία της καριέρας μας, το 1999, παντρευτήκαμε.

Αρχές του 2000, η μητέρα μου πίστεψε στον Ιησού Χριστό μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Χριστιανισμός», και ομολόγησε και σε μένα πως θα μπορούσα να ακούσω και εγώ τον λόγο του Θεού και αφού μετανοήσω και πιστέψω στον Ιησού Χριστό, να βρω τη χαρά της σωτηρίας μου που τόσο πολύ μου έλειπε.

Ένα περιστατικό που συνέβη, με βοήθησε να προσεύχομαι έντονα στο Θεό που έψαχνα εκείνον τον καιρό μέσα στα μοναστήρια και στα παρεκκλήσια, στα νησιά που δουλεύαμε. Ήταν το πρόβλημα υγείας που δημιουργήθηκε όταν έμεινα έγκυος στην κόρη μου, καθώς υπήρχε ένα μικρόβιο που είχε προσβάλει το μωρό και κατά τους γιατρούς θα γεννιόταν με σύνδρομο Down  με υδροκέφαλο. Όμως πίστευα βαθιά στην καρδιά μου πως δε θα με άφηνε ο Θεός και το μωρό θα γεννιόταν υγιές, όπως και έγινε. Ο Κύριος είχε αρχίσει να με αναγεννά.

Το 2002 γέννησα και το γιο μου. Αυτό έγινε αιτία να μην μπορώ πια να δουλεύω όπως πριν, αφού η ζωή μου είχε αλλάξει και εσωτερικά και εξωτερικά. Μπήκε στην καρδιά μου απέχθεια για τα παντελόνια, τις κοντές φούστες, τα βαμμένα μαλλιά, το μακιγιάζ και πολλά άλλα. Ο Κύριος έβαλε μέσα μου το δικό Του «θέλω», με έκανε να Τον αγαπήσω πάνω από όλα. Όμως άρχισαν οι προστριβές στη σχέση μου με τον άνδρα μου. Ανεβήκαμε από τη Ρόδο όπου εργαζόμασταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ρέντη, στο σπίτι των γονιών μου για ένα χρόνο.

Εκεί αποφάσισα να βαπτισθώ στο νερό και να γνωρίσω την αγάπη των αδερφών, γιατί ο άνδρας μου είχε γίνει ο μεγαλύτερος διώκτης μου. Ο Κύριος διήγειρε τα αδέρφια να κάνουν γι' αυτόν αλυσίδα προσευχής και νηστείας. Μέσα από τον άνδρα μου, ο εχθρός της ψυχής προσπάθησε πολλές φορές να με λυγίσει. Άλλοτε έκανε απεργία πείνας, άλλοτε μου έκανε εκβιασμό παίρνοντάς μου τα παιδιά. Όμως ο Κύριος στο τέλος του μαλάκωνε την καρδιά. Μας έφερε στην Πετρούπολη πιστεύοντας ότι εκεί δεν υπάρχει εκκλησία. Με μεγάλη δυσκολία μου επέτρεπε να πηγαίνω εκκλησία. Η σχέση μας δεν πήγαινε καλά.

Στην προσπάθεια να τον πλησιάσουν οι πρεσβύτεροι της εκκλησίας, σκέφτηκαν να του προτείνουν να βοηθήσει στην ενορχήστρωση ενός CD με χριστιανικούς ύμνους. Μετά από τέσσερεις μήνες, εντελώς ξαφνικά παρουσιάστηκε στο Χρήστο ένα πρόβλημα υγείας. Καρκίνος του πνεύμονα σε καλπάζουσα μορφή. Ωστόσο εκείνη την περίοδο, χρειαστήκαμε για το σπίτι μια μεταφορά πραγμάτων και αμέσως ζήτησα τη βοήθεια της νεολαίας της εκκλησίας και η ανταπόκριση ήταν άμεση. Ο Χρήστος στην αρχή ήταν επιφυλακτικός, αλλά στη συνέχεια αφού γνωρίστηκε με τα αδέρφια δέχτηκε να κάνει το CD με του ύμνους που του είχαν προτείνει. Άρχισε ο αδερφός ο Παναγιώτης ο Σπινάκης να έχει πιο συχνή επαφή μαζί του. Δέχτηκε και τον αδερφό Β Αποστολάκη, με τον οποίο ψάλαμε τους ύμνους μαζί στο CD. Στον χρόνο αυτό, μιλήσανε για τα πράγματα και το λόγο του Θεού, και η συμπεριφορά του Χρήστου απέναντι σε μένα και τους αδερφούς άλλαξε.

Όμως καθώς τελείωσε και τον τελευταίο ύμνο στο CD, η κατάστασή της υγείας του επιδεινώθηκε και ο Χρήστος πέθανε. Πιστεύουμε πως ο Θεός, με τα λόγια των ύμνων και την εργασία που έκανε χωρίς να δεχτεί χρήματα, εργάστηκε μέσα στην καρδιά του θετικά για τη σωτηρία της ψυχής του.

Εμένα ο Κύριος μου χάρισε το Πνεύμα το Άγιο σε μια προσευχή στην εκκλησία, με δυνάμωσε με την παρουσία Του, και έδωσε νόημα στη ζωή μου. Μετά από ένα χρόνο μου χάρισε και μια σταθερή εργασία.

Τώρα βαδίζουμε για την Βασιλεία των Ουρανών προσμένοντας τον Κύριο μας Ιησού Χριστό.

 

Καλλιόπη Μαζοκοπάκη

 

                  

 
©copyright 2007 ilion-church.gr